duminică, 6 noiembrie 2011

Capitolul 13 Caz incheiat

Disperat Min Jung dadu fuga la Blake dar n-a putut sa il vada.Nu i s-a dat voie sa intre in casa,asa ca a apelat la Toshiro.
-E acolo,e cu el,sunt convins!!
-Inca nu stim,poate a patit altceva,sa cautam la spitale!
-Nu,Toshiro,daca Blake n-ar fi rapit-o m-ar fi lasat sa intru in casa.
-Daca e asa cum spui trebuie sa ne gandim cum sa o scoatem de acolo.
-Am un plan ! Dupa ce aflu daca chiar e cu Blake iti spun mai multe.
   Min Jung vorbi cu unul din oamenii fratelui sau,in care avea incredere si afla ca Alessia chiar era prizoniera lui Blake.Apoi merse acasa,lua din seif un dosar negru dupa care se intalni din nou cu Toshiro,Kisaki si Kyo.
-Uite,in dosarul asta sunt destule dovezi ca Blake sa putrezeasca in inchisoare.E fratele meu dar deja a facut prea multe.
-De asta aveam nevoie!!! 
-Duceti asta la politie si aveti grija ca Blake sa nu scape.
-Nu-ti fa griji,stim ce avem de facut!!
  Min Jung se intalni cu Blake ca sa-i distraga atentia in timp ce Kisaki,Toshiro si Kyo se furisasera in casa pt a o scoate pe Alessia.
-De ce ai vrut sa ne vedem fratioare? intreba Blake
-Imi era dor de tine ! raspunse Minjung ironic
-Vad ca esti bine dispus!
-Da,da...unde e Alessia?
-Am lasat-o sa se odihneasca,noaptea trecuta a fost una foarte obositoare,daca intelegi la ce ma refer ! spuse Blake facand cu ochiul in batjocura
-Nemernicule !! si Min Jung il lovi puternic pe fratele sau. - Daca te mai atingi o data de ea te omor cu mainile mele !!!
   Intre timp cei trei reusisera sa o ia pe Alessia din casa fara ca cineva sa observe,iar Sakura si Megumi impreuna cu politia erau deja in drum spre Blake pt a fi arestat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu