duminică, 6 noiembrie 2011

Capitolul 3 Morrigan si Shadows



Familia Morrigan,Drake tatal si Blake fiul,erau capii unui cartel ce se ocupa cu trafic de droguri,arme,camata,prostitutie.Alessia ajunsese la ei imediat dupa tragicul accident in care ii murisera parintii.Fusese rapita pt a deveni prostituata,desi avea o varsta frageda.Opunandu-se cu fermitate si sfidandu-l pe Drake,acesta a inceput sa o indrageasca,astfel deveni Alessia Morrigan,fiica vitrega a lui Drake.
  Cu timpul,crescand si devenind femeie,Blake s-a indragostit de ea.In ciuda refuzurilor ei si fara Drake sa o apere,Blake a obligat-o sa devina iubita lui.
  Salvarea ei a venit cand se astepta mai putin,din parte unui grup insetat de razbunare si dornic sa verse sangele Morrigan-ilor.Au ajutat-o sa fuga,oferindu-i protectie in schimbul informatiilor despre afacerile familiei Morrigan.Asa a devenit prietena buna cu Sakura.
  Shadows era formata din Toshiro,liderul gruparii,un barbat inteligent,calculat si foarte frumos care tinea la Alessia ca la o sora,cum de altfel o considerau toti,Sakura,Megumi,Kisaki,Kyo si noua membra Alessia.
  Cei sase erau prieteni buni,se ajutau reciproc si s-au sacrificat oricand unul pentru altul,dar Alessia a hotarat sa plece,sa inceapa sa traiasca cu adevarat,sa iasa din jocul ce-i marcase viata.
     Un suflet de copil,chinuit de abuzurile adultilor,o femeie ce nu traise niciodata decat pt a-si gasi rabunarea impotriva acelora care ii rapise fericirea,o asasina insetata de sangele dusmanilor,asta era Alessia,nicidecum o scriitoare,cum i se prezentase ea domnului Kim...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu